Nasrien Cnops deelt laatste borstvoedingsfoto: «Er zijn wel wat tranen gevloeid»

Nasrien Cnops deelt laatste borstvoedingsfoto: «Er zijn wel wat tranen gevloeid»
Instagram / @nasriencnops

Begin juli van vorig jaar beviel Nasrien Cnops van haar eerste kindje, een meisje dat luistert naar de naam Aren. Ze gaf haar dochter al die tijd borstvoeding, maar daar is nu - met pijn in het hart - een einde aan gekomen. En dat tijdens de Internationale week van de Borstvoeding. «Wat een timing. Een jaar en drie weken was ze vorige week... En het is op dat moment dat Aren zelf besloot dat het genoeg was. Geen borst meer voor haar, alleen nog flesjes. Er zijn wel wat tranen gevloeid (van mij uiteraard) maar ik ben zo dankbaar dat ik haar meer dan een jaar heb kunnen voeden», schrijft ze bij haar laatste borstvoedingsfoto.

Opnieuw doen

De 33-jarige NRJ-presentatrice is enorm blij dat ze gekozen heeft voor borstvoeding. «Ik kijk met super veel warmte en liefde terug op mijn borstvoedingsverhaal. Zonder twijfel zou ik het zo opnieuw doen. Jezus, wat ga ik het missen. For now is mijn lichaam (en dan vooral mijn borsten) weer even van mezelf», besluit ze.

Bewondering

Haar volgers uiten hun bewondering voor haar. «Wauw, zo lang! Daar mag je super fier op zijn», «Wow, echt super dat jullie die momentjes zo lang hebben kunnen delen. Bittersweet gevoel om ermee te (moeten) stoppen!», en «Je mag trots zijn op jezelf, op elkaar», klinkt het onder meer in de reacties.