Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ toont buikje, maar heeft twijfels: «Oh boy, waar zijn we aan begonnen?»

Winnie uit ‘Blind Getrouwd’ toont buikje, maar heeft twijfels: «Oh boy, waar zijn we aan begonnen?»
Instagram / @winnie_bogaerts

Winnie Bogaerts (29) en Jonah Hulselmans (33), die we nog kennen uit het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd, worden volgende maand voor het eerst mama en papa. Winnie is nu 32 weken zwanger en deelde op Instagram een kiekje van haar buik.

Paniek

Ze schreef er echter bij dat de zenuwen stilaan beginnen toe te nemen, mede door wat ze op vakantie meemaakte. «Relax. Of zo lijkt het toch. Vanbinnen toch wat paniek over wat er zit aan te komen. We waren op reis met 8 volwassenen en 2 kids en ik heb op een gegeven moment gedacht ‘oh boy waar zijn we aan begonnen? Ik ben hier totaal nog niet klaar voor’ als ik het neefje en nichtje van Jonah zag rondlopen en springen. Ik kijk er superhard naar uit om onze mini te ontmoeten en ben dankbaar dat alles zo vlot gaat, maar ik heb geen idee wat er op ons af zit te komen en alle goede raad maakt mij precies alleen maar zenuwachtig (‘wacht maar tot je dat kleintje in je armen hebt’ kind of stuff)», pent ze neer.

Samen uitzoeken

Het feit dat ze er niet alleen voor staat, geeft haar wel veel moed. «Het zal inderdaad allemaal wel goedkomen en ik heb de beste man aan mijn zijde om dit samen uit te zoeken, maar voor iemand die graag de controle in handen heeft is dit toch een serieuze oefening in loslaten!», besluit ze.

Instagram Stories / @winnie_bogaerts