Daag je lichaam uit!

Daag je lichaam uit!

S Health app 

De S Health app van Samsung houdt je eetgewoontes en slaappatroon bij. Bovendien houdt hij je op de hoogte van de laatste sporttrends.

Met de S Health app kies je zelf je sportdoelen. Wil je gaan voor 12.000 stappen per dag, of ben je tevreden met 6.ooo? De app registreert je sportieve prestaties en feliciteert je wanneer je je doel bereikt. Als je de app combineert met de Gear IconX of de Gear Fit2 hoef je je smartphone niet eens mee te sleuren. De oortjes of activity tracker meten jouw bewegingen en geven die door aan je smartphone zodat je ze later kunt bekijken.

 

Wandelen is niet je enige optie. Je kan ook je grenzen verleggen in het boksen, ijsdansen, kajakken en rolschaatsen. Variatie genoeg voor wie het joggen snel beu is.

Houd je van een beetje competitie? Dan daag je je vrienden uit. De S Health App toont wie er aan de leiding staat.

De S Health app kan je ook combineren met andere sport apps.

Runtastic

Runtastic volgt je loopritueel via GPS en stippelt samen met jou een trainingsschema uit. Na je sportieve inspanning evalueert de app jouw prestaties en geeft hij aan of je op schema bent.

Hydro Coach

Elke dag twee liter water drinken. Voor veel mensen is het eerder een opgave dan een gewoonte. De Hydro Coach app geeft aan wanneer je te weinig water drinkt en moedigt je aan om de twee liter te halen.

 

 

 

 

Noom Coach Health & Weight

Jouw eigen coach vertelt je hoeveel calorieën jouw lunch bevat en hoeveel je moet bewegen om die weer kwijt te spelen. De Noom Coach Healt & Weight app geeft je ook advies over jouw voeding en controleert zelfs jouw bloeddruk. De verschillende programma's zijn opgesteld door dokters, dus ze zijn 100% veilig. Met deze app verlies je niet alleen snel gewicht, maar leer je je nieuwe gezonde levensstijl ook aanhouden.

Veel succes!

 

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.