VIDEO. Zo ziet de nieuwe Spider-Man-film eruit!

VIDEO. Zo ziet de nieuwe Spider-Man-film eruit!

Marvel-fans hebben het bloedbad van de meest recente 'Avengers'-film nog niet verteerd of Sony komt al voor de dag met een nieuwe Spider-Man-trailer. Wel start de trailer met een waarschuwing: wie niet gespoild wil worden voor 'Avengers: Endgame', bekijkt de video best niet.

Jake Gyllenhaal

De Britse acteur Tom Holland kruipt opnieuw in de huid van de spinnenjongen Peter Parker die moet omgaan met de nasleep van de superheldenstrijd die werd geleverd in 'Avengers: Endgame'. In 'Spider-Man: Far from Home' maakt Parker samen met zijn klasgenoten een reis naar Europa waar zijn alterego Spider-Man moet afrekenen met allerlei slechteriken waaronder Mysterio. Die laatste wordt gespeeld door acteur Jake Gyllenhaal die hiermee zijn debuut maakt in het Marvel-universum.

Multiversum

In de trailer lijkt Mysterio een mogelijk multiversum te introduceren. Dit zou inhouden dat er niet één, maar wel verschillende aardes bestaan in parallele universa. Het klinkt ingewikkeld, maar tijdreizen is geen vreemd concept in de Marvel-wereld. In films zoals 'Doctor Strange' en de 'Avengers'-reeks maakte tijdreizen inherent deel uit van de plot. Het ziet er nu naaruit dat de nieuwe 'Spider-Man' aan dat lijstje toegevoegd mag worden.