Toeriste maakt selfie, maar dan beseft ze wat er gebeurt op de achtergrond...

Toeriste maakt selfie, maar dan beseft ze wat er gebeurt op de achtergrond...

Steph Elswood vertoeft momenteel in het Zuid-Afrikaanse Kaapstad. Zaterdag bracht de fitnesscoach een bezoek aan Boulders Beach, een beschut strand waar heel wat pinguïns te bewonderen zijn.

Vogelen

Steph, die 238.000 Instagramvolgers heeft, wilde maar al te graag met enkele exemplaren op de foto. Dat lukte, al besefte ze pas nadien dat het koppeltje net aan het vogelen was. “Ik stond daar ongeveer tien minuten om de perfecte selfie te nemen met mijn nieuwe vrienden Pin en Guïn. Bleek dat ze de hele tijd seks hadden met elkaar. Ik was te veel met mezelf bezig om het op te merken”, schrijft ze op Instagram.

Stress door toeristen

Haar volgers lagen in een deuk, al wezen ook enkele mensen haar op het feit dat pinguïns vaak last hebben van stress door toeristen die te dichtbij komen. “Ik voel me schuldig dat ik me daar ook aan gezondigd heb. Niemand had ons daarvoor gewaarschuwd en ik dacht dat ze niet eens doorhadden dat ik daar was. Een wijze les dus voor mij en het spijt me als ik iemand hiermee gekwetst heb”, klinkt het.

https://www.instagram.com/p/B7tyHcilzx-/