Temptation-verleider Alex maakt opvallende carrièreswitch

Temptation-verleider Alex maakt opvallende carrièreswitch

Weet je nog, vorig jaar, 'Temptation Island'? Eén van de meest opvallende figuren was ontegensprekelijk Alex. De geblokte verleider slaagde erin om Rosanna tot twee keer toe in bed te krijgen, tot grote ergernis van haar vriend Niels.

Maar hét gespreksonderwerp op sociale media waren zijn hagelwitte tanden. De 27-jarige kleerkast uit Breda werkt momenteel nog als personal trainer in zijn sportschool Healty Time in Berlicum, maar binnenkort gaat hij aan de slag als – jawel – tandartsassistent. Dat kondigde hij aan op Instagram. “We gaan weer de boeken in. Mooie kans gekregen om aan de slag te gaan bij @finedent_houten waar ik zal starten als assistent tandheelkundig medewerker,” klinkt het.

Haantjesgedrag

Na passages in ‘Ex on the Beach' en ‘Temptation Island VIPS' haalde Alex de laatste tijd vooral de media door zijn ruzies. Zo werd er online met heel wat modder gegooid naar Rosanna (en terug) en ging hij vorige maand nog op de vuist met Niels. Die laatste is overigens nog steeds samen met zijn Rosanna. Meer nog, de twee gaan binnenkort trouwen.

Instagram / @alexx.mass