Startdatum nieuw seizoen ‘Temptation Island’ is bekend

Startdatum nieuw seizoen 'Temptation Island' is bekend
Instagram / @ rick_brandsteder

Nog eventjes geduld en dan verschijnt het elfde seizoen van ‘Temptation Island’ op televisie. Op 7 februari krijgen we weer het wel en wee van de koppels en verleiders te zien. De première geldt wel enkel voor Nederlandse kijkers. Wanneer de reality-serie in België te zien is, is nog niet bekend. 

Begin oktober liet presentator Rick Brandsteder al weten dat het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ er aan zat te komen. Zo deelde hij een foto op het Thaise eiland met co-presentatrice Annelien Coorevits. Ondertussen is het duo weer terug thuis en is er een datum bekend voor de nieuwe reeks. “In Nederland start RTL Boulevard op 7 februari met het elfde seizoen van ‘Temptation Island’. Dat nieuws bevestigt VIJF-woordvoerder Barbara Salomon aan Het Nieuwsblad.

Vlaanderen

Wanneer de uitspattingen van de deelnemers in België te zien is, blijft voorlopig een raadsel. Het is ook niet zeker dat de afleveringen in Nederland zullen gelijklopen met in België. Dat was ook vorig jaar het geval, met de nodige spoilers als gevolg. Wat wel geweten is dat het weer een spraakmakend seizoen zal worden.