Tatyana Beloy daagt Instagram opnieuw uit met naaktfoto

Presentatrice Tatyana Beloy heeft opnieuw een gewaagd kiekje op Instagram geplaatst. Vorige week werd een (bedekte) topless foto van haar door Instagram verwijderd.
door
koen.de.nef
Leestijd 2 min.

Tatyana Beloy vertoeft nog steeds in vakantiesferen. Momenteel trekt de 34-jarige presentatrice en actrice rond in Sardinië met een camper. In de vrije natuur mag al eens wat meer, dus nam ze poedelnaakt een douche onder de blote hemel en plaatste ze de foto op Instagram, weliswaar met haar rug naar de camera gericht. "Wild kamperen. Wat een avontuur", schrijft ze bij de foto. Ook verdoezelt ze haar achterwerk met het woord 'happy'.

Instagrampolitie

Vorige week plaatste de Antwerpse schone ook al een (bedekte) topless foto op de sociale netwerksite. Even later werd die verwijderd door de Instagrampolitie, tot onbegrip van Tatyana. "Zoveel was er toch niet te zien? Ik vond het gewoon een mooie, leuke foto. En ik amuseer me te pletter hier op reis", reageerde ze toen. Ze kreeg heel wat steun van haar volgers.

Tatyana Beloy openhartig over borstvoeding: «Het was superpijnlijk in het begin»

Naar aanleiding van de Internationale week van de Borstvoeding praat Tatyana Beloy over haar ervaring. Dat doet ze op Instagram.

Accepteer cookies om deze inhoud weer te geven.
door
Redactie Online
Leestijd 1 min.

Presentatrice en actrice Tatyana Beloy werd op 24 mei van vorig jaar voor het eerst mama. Ze beviel van een zoontje dat luistert naar de naam Wolfgang. De 36-jarige ‘Gent-West'-actrice heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze haar zoontje borstvoeding geeft. Ze deelt daar vaak ook foto’s van op Instagram.

Overwegen om ermee te stoppen

Deze week is het de Internationale week van de Borstvoeding en gaat ze meer in detail over haar ervaring met borstvoeding. Zo vindt ze het tevens jammer dat ze er (binnenkort) wellicht mee zal stoppen. «Borstvoeding: Ik ging het proberen... Het was superpijnlijk in het begin. Dan ging het vanzelf. Fles moest en moet hij niet hebben... Dan was het altijd op vraag (lees all day & all night long, de kleine drinker). Nu nog ‘s morgens en ‘s avonds... De gedachte om echt helemaal te stoppen maakt me zo ongelooflijk emotioneel. Maar het wordt tijd», schrijft ze.