Stewardess lijkt zo hard op Meghan Markle dat ze voortdurend aangesproken wordt

Stewardess lijkt zo hard op Meghan Markle dat ze voortdurend aangesproken wordt

Christine Mathis is jammer genoeg niet de hertogin van Sussex, maar ze lijkt wel enorm hard op Meghan Markle. Door de treffende gelijkenis wordt de 32-jarige stewardess bij JetBlue Airways nu meer dan ooit aangesproken door wildvreemde mensen. “Het begon enkele jaren geleden. Op het vliegtuig vroegen mensen me of ik ‘die actrice uit ‘Suits' was. Ik zie de gelijkenis ook wel. En net als Meghan heb ik ook Afro-Amerikaanse roots, want mijn vader heeft Afro-Amerikaans en Italiaans bloed. Toen Meghan met prins Harry begon te daten, werd ik meer en meer aangesproken, en toen ze met elkaar trouwden, kwam het dagelijks voor”, vertelt ze aan Daily Mail.

Geld verdienen

Ongeveer tien jaar nadat ze voor het eerst aangesproken werd, heeft de dubbelgangster besloten om er een professionele bezigheid van te maken. “Al van jongs af wilde ik een actrice worden. Mensen zijn er zo van overtuigd dat ik Meghan ben dat ik me nu ben beginnen voor te doen als haar. Ik heb me aangemeld bij een agentschap en heb al een shoot achter de rug met een 'prins Harry'-lookalike”, klinkt het.

Openingszin

Heel wat mannen gebruiken haar gelijkenis met Meghan ook als openingszin. “Best wel grappig, maar ik ben heel gelukkig met mijn echtgenoot”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/B3Tdp_OnTXM/

https://www.instagram.com/p/B1jLjnEnrVD/

https://www.instagram.com/p/B1VCZjnHiiV/