Ronnie Flex: "Nieuwe album is bijna af"

Goed nieuws voor de vele Belgische fans van Ronnie Flex. Het lijkt er namelijk op dat zijn nieuwe album niet lang meer op zich zal laten wachten. De Nederlandse rapper heeft op Twitter aangekondigd dat zijn nog titelloze vierde studioplaat "bijna af" is.
door
aaron.verbrugghe
Leestijd 1 min.

Een exacte datum heeft Ronnie, née Ronell Plasschaert, echter nog niet. "Dat niet, maar denk net als Rémi of misschien iets later", reageert de rapper op de vraag van een volger of hij al exact weet wanneer de plaat verschijnt.

Rémi, zijn tweede album, kwam op 8 juli 2017 uit. Eerder liet Ronnie al weten dat zijn plaat is geïnspireerd door de muziek van Rick James, Debarge, Ready For The World, Cameo en Phyllis Hyman.

Album bijna af.... weet dat je die niet aan zag komen

— Ronell Plasschaert (@RonnieFlex2907) 28 avril 2019

 

De rapper bracht in 2014 zijn debuutalbum 'De nacht is nog jong, net als wij voor altijd' uit, maar scoorde hiermee geen hoge notering in de hitlijsten. Opvolgers Rémi (2017) en Nori (2018) waren wel een succes. Hij brak door in 2015 met 'Drank & Drugs' dat hij in samenwerking met Lil' Kleine uitbracht.

Enkele dagen geleden kwam Plasschaert nog in het nieuws toen zijn kersverse ex Famke Louise bevestigde opnieuw single te zijn.