Pukkelpop lanceert nieuwe belevingssite VALL-EY

Pukkelpop lanceert nieuwe belevingssite VALL-EY

Dit jaar lanceert Pukkelpop een nieuwe belevingssite op zijn festivalterrien. Met het project, getiteld VALL-EY, wil de organisator festivalgangers de kans bieden om kennis te maken met experimentele muziek, theater en andere performance art. Daarmee wil de site tegenwicht bieden aan de grote hoeveelheid prikkels op de festivalweide, zodat bezoekers even tot rust kunnen komen in het cultuurbos.

Creatieve invulling

Voor de creatieve invulling werden drie curatoren aangesteld, die elk een festivaldag voor hun rekening nemen. Vrijdag bijt (jazz)muzikant Lander Gyselinck de spits af. Radiopresentatrice Eva De Roo begeleidt het zaterdagprogramma en zangeres Charlotte Adigéry sluit het festival af op zondag.

Samenwerking

VALL-EY is een samenwerking tussen Pukkelpop en EY, voorheen bekend onder de naam Ernst & Young, dat gespecialiseerd is in audit, fiscaliteit, transactiebegeleiding en consulting. «We slaan graag de handen in elkaar om een geëngageerd publiek te inspireren en te entertainen tijdens het festival», zegt Patrick Rottiers, CEO van EY België.

Meest gelezen
 1. sylvanathumb

  Nederlandse presentatrice poseert in doorzichtige lingerie: «Oogverblindend mooi!» (foto)

 2. danirathumb

  Danira Boukhriss over haatreacties: «Ik wéét dat ik niet de grootste borsten heb»

 3. katjathumb

  Katja Schuurman breekt met haar man: «We hebben enorm ons best gedaan, maar...»

 4. alexanderthumb

  Dit zijn alle verstrengde maatregelen op een rijtje

 5. ramez-e-nassif-MleYuWDtQ50-unsplash

  De kamasutra in alfabetvorm? Dat ziet er zo uit