Mona Lisa speelt gastvrouw voor een nacht

Mona Lisa speelt gastvrouw voor een nacht

De glazen piramides aan het Louvre in Parijs bestaan dertig jaar en dat moet gevierd worden. In samenwerking met Airbnb wordt het museum daarom op 30 april daarom voor een nacht omgetoverd tot hotel. Iedereen kan zich nog tot 12 april kandidaat stellen en de gelukkige winnaar mag zich voor een nacht koning of koningin van het Louvre wanen. Net zoals Barack Obama en Beyonce krijg je een privérondleiding door het museum en bovendien staat je nog heel wat meer bijzonders te wachten.

Aperitieven met Mona Lisa

Win je de wedstrijd, dan krijg je de kans om in je eigen piramide onder de beroemde glazen piramide te slapen. Een kunsthistoricus leidt je die avond langs enkele van de artistieke hoogtepunten van het museum. Daarna geniet je van een aperitief in het gezelschap van de dame van het Louvre: de Mona Lisa. Dineren doe je dan weer met de Venus van Milo en in de Napoleon suites word je getrakteerd op een concert.

Ben jij een groot kunstliefhebber en wil je graag een nachtje onder het dak van Mona Lisa slapen? Stel je dan nog tot en met 12 april kandidaat!

[gallery size="large" td_select_gallery_slide="slide" ids="905670,905669,905671,905672"]