Meghan Markle doet DIT met haar naam op geboorteakte zoon Archie: "Ongezien"

Meghan Markle doet DIT met haar naam op geboorteakte zoon Archie: "Ongezien"

Meghan Markle heeft haar voornamen uit de geboorteakte van haar zoon gewist en ze vervangen door alleen haar koninklijke titel, zo is gemeld. Het echtpaar haalde ‘Rachel Meghan' van de officiële papieren en maakte daar ‘Hare Koninklijke Hoogheid de Hertogin van Sussex' van. De aanpassing gebeurde bovendien niet lang nadat Harry en Meghan afstand namen van het Britse koningshuis.

Royaltykenner Ingrid Seward vertelde The Sun dat de "ongeziene zet" een "teken zou kunnen zijn dat ze wanhopig waren om iets anders te doen dan de Cambridges". Kate Middleton - samen met haar man William de familie Cambridge - haalde in 2018 de krantenkoppen omdat ze haar voornaam voor haar koninklijke titel hield op de geboorteakte van haar derde kind.

Megxit

William staat op de geboorteakte van zijn jongste zoon vermeld als ‘Zijne Koninklijke Hoogheid Prins William Arthur Philip Louis, Hertog van Cambridge' en de kleine Louis wordt officieel ‘Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Louis Arthur Charles van Cambridge' genoemd. Maar Kate noemde zichzelf ‘Catherine Elizabeth Her Royal Highness Duchess of Cambridge'.

Archie werd geboren op 6 mei 2019, en zijn ouders stapten vorig jaar terug als senior royals in de zogenaamde 'Megxit'. The Sussexes hebben geweigerd commentaar te geven.