Meghan en Harry zijn al aan hun derde nanny voor Archie toe

Meghan en Harry zijn al aan hun derde nanny voor Archie toe

"De nieuwe nanny is echt een godsgeschenk", zegt de anonieme bron. "Ze is ontzettend professioneel, heeft jaren ervaring, en past erg goed bij de familie."

De vrouw werd aan boord gezien van het privévliegtuig van Harry en Meghan nadat ze een bezoek aan Elton John gebracht hadden. "Ze kan erg goed met Archie en is dol op hem. Harry en Meghan zijn erg blij met haar."

De derde nanny van Archie

Het is nochtans geen sinecure om het koninklijke stel tevreden te stellen. De vorige twee nanny's werden na een korte tijd telkens alweer bedankt voor bewezen diensten. De derde nanny lijkt echter een blijvertje.

Naast de vertrokken nanny's weten de prins en zijn vrouw andere personeelsleden ook nog niet erg lang bij zich te houden. Meghans assistente Melissa Touabti gaf haar functie na een half jaar op. Een paar weken later verliet privésecretaris Samantha Cohen de royals. In januari was het Meghans bodyguard die zijn functie na een half jaar neerlegde en ook assistentes Amy Pickerall en Heather Wong gaven er deze zomer de brui aan.

Aangezien Meghan in de herfst weer keihard aan het werk moet, is de kans groot dat het koninklijke echtpaar nog een paar andere hulpverleners aan gaat nemen.