Martinez neemt ontgoochelde Nainggolan niet op in selectie

Martinez neemt ontgoochelde Nainggolan niet op in selectie

De selectie van de Rode Duivels voor de kwalificatiewedstrijden voor het WK tegen Gibraltar en Griekenland is bekend. Een opvallende afwezige daarin is Radja Nainggolan. Hij was nochtans goed begonnen aan het seizoen met AS Roma.

In een reactie aan VTM NIEUWS laat de middenvelder weten dat hij erg ontgoocheld is door de niet-selectie. Hij zegt na te zullen denken over zijn toekomst bij de nationale ploeg. Verder ontkent de 'Ninja' de eerdere berichten dat hij zich niet meer beschikbaar zou stellen.

Disciplinair gestraft

Tijdens de persconferentie zelf was de bondscoach karig met commentaar over het geval Nainggolan. "Dit is geen straf, ik kies gewoon voor anderen", hield Martinez zich op de vlakte. Maar er zit al langer een haar in de boter tussen de twee.

Zo bleef de speler van AS Roma tijdens de vorige interland tegen Letland 90 minuten op de bank zitten. Dat was wel een sanctie van Martinez, verduidelijkte hij achteraf. De 'Ninja' was toen te laat gekomen op de tactische voorbereiding op de wedstrijd.

?This is our squad list for Gibraltar and Greece! #BELGIB #GREBEL #roadtorussia pic.twitter.com/CO5HUZg1aZ

— BelgianRedDevils (@BelRedDevils) 25 augustus 2017

.@OfficialRadja ontkent aan @vtmnieuws dat hij stopt bij de nationale ploeg. Hij is wel erg ontgoocheld & denkt na over z'n toekomst

— Soetkin Desloovere (@sdesloovere) 25 augustus 2017