IN BEELD. Rode Duivels genieten van vakantie in bloedmooi gezelschap

Courtois geniet van vakantie met Miss België-finaliste
Twitter/ /C'mon Chelsea

In afwachting van het begin van de trainingen bij Chelsea geniet Thibaut Courtois nog van zijn vakantie op het Spaanse eiland Mallorca. Daar kreeg de Rode Duivel het gezelschap van een 18-jarige finaliste van Miss België.

De nationale nummer 1 tussen de palen heeft een druk seizoen voor de boeg en neemt de tijd om nog even te ontspannen. Hij wordt daarbij geholpen door Maithé Rivera Armayones. De 18-jarige strandde dit jaar nog in de finale van Miss België en is samen met een vriendin, ook een deelneemster aan de schoonheidswedstrijd, samen met de doelman op vakantie.Thibaut en Maithé werden samen gespot op het strand en tijdens een gezellig uitje op een jetski. Toch is volgens haar niets meer aan de hand. “Thibaut en ik zijn gewoon vrienden, en dat zal altijd zo blijven”, klinkt het. Courtois scheidde recent van zijn vrouw Marta Dominguez, met wie hij twee kinderen heeft.

Nochtans is voetbal niets vreemd voor Maithé. Zelf speelt ze bij HO Wolvertem-Merchtem. Bovendien was ze ten tijde van Miss België samen met Matthias Bossaerts. De verdediger speelde vroeger bij Manchester City en staat nu onder contract bij KV Oostende.

With my girl ?☀️ #ibiza

A post shared by MAITHÉ RIVERA ARMAYONES (@maitherivera) on

De andere Rode Duivels

Ook Kevin De Bruyne is nog niet terug aan de slag bij Manchester City. Hij geniet nog samen met zijn vrouw Michèle van hun huwelijksreis.

Insane island

A post shared by Kevin De Bruyne (@kevindebruyne) on

 

Ia orana ?

A post shared by Michèle De Bruyne (@lacroixmichele) on

Nog zo’n gelukkig koppel is Yannick Carrasco en Noémi Happart. Ook zij maakten van het tussenseizoen gebruik om te trouwen en vieren dat op hun huwelijksreis. De aanvaller van Atlético Madrid en de presentatrice zochten het avontuur en de wilde dieren op.

How could I be in better company ? ❤️?? #MyMan #MyBabiesAlso #MyCanon

A post shared by Noémie Happart (@noemiehappart) on