Ex-man Meghan Markle stapt opnieuw in het huwelijksbootje

Ex-man Meghan Markle stapt opnieuw in het huwelijksbootje

De krant de Daily Mail kreeg foto's in handen waarop te zien is hoe de 42-jarige Trevor een dag voor de ceremonie in het roze gekleed langs zijn verloofde wandelt. Tracey, een voedingsexperte met een beduidend familievermogen, heeft een elegante bruidsjurk aan. Volgens de tabloid hield het koppel een oefendiner in het luxehotel Rosewood Miremar Beach in Montecito, Californië.

Trevor Engelson stapt in het huwelijksbootje met Tracey Kurland. - AFP / L. O'Connor

Parallelle tijdlijn

Engelson vroeg Kurland ten huwelijk toen de twee een reis maakten in het Amerikaanse Napa Valley in juni 2018. Dat was slechts twee weken nadat Meghan Markle en prins Harry hun sprookjesachtige huwelijk achter de rug hadden in Windsor Castle. Enkele dagen na de geboorte van Meghans eerste kindje Archie, vond de trouwpartij van Engelson plaats.

Eerste huwelijk

Markle en Engelson waren al zeven jaar een koppel toen ze in september 2011 trouwden. Ze gingen uit elkaar in de zomer van 2013 om vervolgens een jaar later de scheiding aan te vragen. Andrew Morton, auteur van 'Meghan, A Hollywoord Princess', claimt dat de twee elkaar hadden leren kennen in een bar toen Markle aan het begin stond van haar acteercarrière. Hij vult aan dat het huwelijk snel barsten vertoonde, maar dat Engelson de breuk destijds niet had zien aankomen.