Dronken bestuurster die zichzelf "te knap vond voor cel" kent haar straf

Dronken bestuurster die zichzelf "te knap vond voor cel" kent haar straf

Lauren Cutshaw vierde haar verjaardag op 5 augustus vorig jaar iets te uitbundig. Ze dronk te veel en kroop toch nog achter het stuur. Toen ze een rood licht negeerde aan het dubbele van de toegelaten snelheid, werd ze tegengehouden en vervolgens opgepakt door de politie.

Cheerleader

De 34-jarige makelaar uit South Carolina probeerde de agent van gedacht te veranderen door in tranen te vertellen dat ze te mooi is om in de gevangenis te belanden. Ook deelde ze mee dat ze vroeger een cheerleader was en uitmuntende punten behaalde op school.

Niet naar de gevangenis

Cutshaw bekende dat ze te veel gedronken had om te rijden. Onlangs kreeg ze haar verdict te horen. Ze moet een boete betalen van 187 dollar (170 euro) en kreeg een werkstraf van 24 uur opgelegd. Daarnaast moet ze een cursus over alcohol in het verkeer volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=TkQOL7TzUek

En route to the county jail, Lauren Cutshaw told cops, "I don't wanna know what it's like. I'm a pretty girl. Please don't make me go in there." An update on South Carolina's "very clean, thoroughbred, white girl" https://t.co/L6ZHaLFOWw pic.twitter.com/lFgNZgmBBh

— The Smoking Gun (@tsgnews) September 18, 2019