Coronapatiënte legt uit wat helpt om de pijn te verzachten

Coronapatiënte legt uit wat helpt om de pijn te verzachten

Katie Bryant hield zich strikt aan de maatregelen tegen het coronavirus. De schrijfster uit North Carolina bleef ‘in haar kot' en als ze eten ging kopen, droeg ze een mondmasker en handschoenen.

Symptomen van coronavirus

Toch voelde ze zich vorige week plots slecht. Ze kampte met een aanhoudende hoest en had koorts. Toen ze ook kortademig werd, ging ze naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze inderdaad besmet was met het coronavirus. Ze bleef een tijdje in het ziekenhuis tot het zuurstofniveau in haar bloed weer normaal was.

Lighouding

Nu herstelt ze thuis in quarantaine. Hoewel ze zich nog steeds behoorlijk slecht voelt, ontdekte ze dat twee zaken haar vooruithelpen. “De dingen die mij écht helpen, zijn op mijn buik liggen en hete thee drinken. Maar ik voel me gewoon ellendig, ik verkeer niet ik kritieke toestand”, schrijft ze op Love What Matters.

Nooit zo slecht gevoeld

Katie betreurt het feit dat sommige mensen nog steeds denken dat het coronavirus gewoon een griepje is. “Ik ben het zo beu om van mensen te horen dat het een hoax of gewoon een griepje is. Dat is het niet. Het is echt en het is menens. Ik kan me niet herinneren dat ik me ooit zo slecht heb gevoeld. Ik was al uitgeput door gewoon van mijn bed naar de röntgenkamer te wandelen. Er zijn zoveel meer besmettingen dan er gerapporteerd worden. Ik wil geen paniek zaaien, maar neem het alstublieft serieus en blijf thuis”, besluit ze.

https://www.instagram.com/p/B_NqAbvlxzr/

https://www.instagram.com/p/B_F75nilfZf/