Cardi B en Offset zetten een punt achter hun huwelijk

Cardi B en Offset zetten een punt achter hun huwelijk

 

In een video op haar Instagram-account vertelt Cardi B dat er al langer 'trouble in paradise' was met de controversiële rapper. "Ik heb al een tijdje geprobeerd om het te laten werken met de vader van m'n kindje. We zijn goede vrienden, zakenpartners en voelen veel liefde voor elkaar. Maar het werkt al een lange tijd niet meer tussen ons."

"Niemands schuld"

Ze zegt vervolgens dat het "niemands schuld is". Cardi vertelt dat de scheiding is ingezet, maar dat het even zal duren. Ook benadrukt de voormalige stripster nog eens dat ze geen ruzie heeft met haar echtgenoot. "Ik zal altijd veel liefde voor hem voelen. Hij is de vader van m'n dochter."

 

 

Voir cette publication sur Instagram

 

There you go..peace and love

Une publication partagée par CARDIVENOM (@iamcardib) le

Dochtertje nog maar pas geboren

De uitgesproken Cardi B, vooral bekend van ‘I Like It' en ‘Bodak Yellow', en rapper Offset verwelkomden afgelopen juli hun eerste kindje samen. Dochter Kulture is de eerste spruit van Cardi B. Offset had al twee zoons en een dochter uit eerdere relaties. Hij heeft nog niet gereageerd op de scheiding.

Cardi B raakte maandag nog in opspraak omdat ze niet kwam opdagen bij een rechtszaak over een vechtpartij, terwijl er foto's van haar op een strand in Miami verschenen.