Cardi B aan Jameela: “Er zijn openbare toiletten en bosjes om in te schijten”

Cardi B aan Jameela:
AFP / T. Wargo

Jameela Jamil mag dan niet op haar mondje gevallen zijn, Cardi B is dat ook niet. De Amerikaanse rapper diende Jameela’s tweet maar wat graag van antwoord. En doet daarbij een wel heel opvallende uitspraak.

Flauwekul

De Britse actrice Jameela Jamil deed op Twitter heel wat stof opwaaien met haar uitspraak over afslankthee. Een screenshot van Kardi B ging gepaard met de tekst: “Ze hebben Cardi B aan de laxerende, flauwekul afslankthee gekregen. God ik hoop dat al die beroemdheden in het openbaar hun broek vol schijten, zoals de arme vrouwen die deze flauwekul op hun aanraden kopen. Niet dat ze die rommel echt nemen. Ze maken er gewoon reclame voor omdat ze meer geld nodig hebben.”

In de bosjes

Dat vroeg natuurlijk om een antwoord van Cardi B. Zoals verwacht reageerde de Amerikaanse rapper niet veel later met een wel heel opvallende uitspraak. “Ik zal nooit in mijn broek schijten want er zijn overal openbare toiletten… oh en bosjes!” Wel, fijn om te weten dat Cardi niet verlegen is om af en toe eens een ‘bospoeper’ te zijn.