Broodjes van Subway hebben eindelijk juiste lengte

De Amerikaanse fastfoodketen Subway kwam al eerder in opspraak over de lengte van zijn broodjes. Zo zou het niet kloppen dat de foot-long (30,48 centimeter) wel degelijk lang genoeg is, maar een meisje heeft het tegendeel bewezen door zichzelf te meten met de sandwiches.
door
yannick.lequime
Leestijd 1 min.

Cherrie Anne Buranga had er genoeg van dat iedereen bleef klagen over de lengte van de broodjes. Dus besloot ze om zichzelf eens op te meten met een foot-long (30,48 centimeter). “Het is toch vreemd dat mensen die ongeveer 1,53 meter groot zijn, even lang zijn als vijf broodjes van Subway”, schreef ze op haar Facebookaccount.

45 dollar

Buranga koos er dan voor om het toch eens uit te testen en kocht voor 45 dollar (ongeveer 40 euro) vijf foot-longs. Toen ze terug thuis kwam met de broodjes, legde ze alles neer op de grond en ging er naast liggen. En de lengtemaat bleek te kloppen. De broodjes van Subway zijn dus eindelijk zo groot als de keten belooft.

Ze plaatste de foto's op Facebook en die werden meer dan 43.000 keer gedeeld. “Je hebt 45 dollar op een goede manier uitgegeven”, reageerde iemand op de kiekjes.