BIZAR. Website zoekt kandidaat om tegen betaling Netflix te bingen en pizza te eten

BIZAR. Website zoekt kandidaat om tegen betaling Netflix te bingen en pizza te eten

Het blogartikel spreekt van een eendagsjob, die op 9 februari aanstaande – in de Verenigde Staten bekend als 'National Pizza Day' – moet voltrokken worden. Een gelukzak, die geselecteerd zal worden uit een poel van aangemelde kandidaten, moet die dag drie Netflix-shows bekijken. Om de honger te spijzen krijgt de kandidaat pizza aangeboden op kosten van de website. De verloning bedraagt 500 dollar.

Beoordelen

Vanuit je luie zetel thuis Netflix bingen en daar 500 knotsen mee opstrijken: da's aardig verdiend. Daar staat wel tegenover dat de bingewatcher elke serie moet recenseren en beoordelen op enkele criteria: verhaal, plotlijnen, originaliteit, 'Netflix & chill'-factor, acteerprestaties, 'genietbaarheid' van de afleveringen en ontknoping.

Daarnaast moet de bingewatcher de pizza's die hij/zij/x verorbert eveneens beoordelen op basis van textuur, smaak, kwaliteit en smaak van de toppings, viscositeit van de gesmolten kaas en prijs/kwaliteitsverhouding.

Geïnteresseerden kunnen hun kandidatuur hier indienen. Helaas voor ons kunnen enkel inwoners van de Verenigde Staten en Canada zich kandidaat stellen.