BIZAR. Vrouw 'flitst' auto's met haardroger

BIZAR. Vrouw 'flitst' auto's met haardroger

Nee, de vrouw hoopt de auto's niet weg te blazen, maar ze wil de chauffeurs verwarren. Een haardroger heeft immers veel weg van een 'speed gun'. Baumgartner hoopt zo dat de automobilisten trager gaan rijden.

This Lady is helping @TrooperPesola slow drivers down on Finley Point. She's running radar with her #SoloCup #FinleyPoint #SlowDown pic.twitter.com/zicvdRpCyc

— Timmy B (@timmyb48) 18 août 2019

Kleinkinderen

"Ik ben bezorgd over de veiligheid van mijn kleinkinderen als die auto's zo hard rijden", vertelt Baumgartner aan Kpax. Haar zoon maakte een foto in haar klapstoeltje en stuurde die naar de lokale politie, die het een geweldige actie vond. "Hilarisch! Een creatief idee, zonder dat het voor te veel ophef zorgt", reageerde agent Pesola.

Erelid van de politie

Hij maakte de Amerikaanse oma spontaan erelid van de politie. "Ze doet iets voor de gemeenschap, ik wilde ook iets voor haar doen. Het beste dat ik kon bedenken was haar een hoed en een badge geven, zodat het er allemaal iets officiëler uitziet en meer autoriteit uitstraalt", licht Pesola toe.

I was able to find Ms. Patti.

She was made an honorary Trooper with a campaign hat and sticker badge for her work to keep her grandkids safe. #SlowDown#KidsCrossing#KeepOurKidsSafe https://t.co/M2EYlDQlku pic.twitter.com/eaAh4s1It2

— Trooper N. Pesola (@TrooperPesola) 20 août 2019

Of de haardroger nu echt gewerkt heeft, is niet helemaal duidelijk. Maar Baumgartner blijft in ieder geval op post.