Bekende YouTuber Kastiop al twee dagen vermist: “Verdwijning valt buiten het normale”

Bekende YouTuber Kastiop al twee dagen vermist: “Verdwijning valt buiten het normale”

Hij verplaatst zich met een Mercedes C180, 3 deuren, donkerblauw, met nummerplaat 1-VJP-186. Kacper is 1.88 meter lang en slank gebouwd. Hij heeft blauwe ogen en blond haar en draagt een sik. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkerrood T-shirt met wit/blauwe verticale strepen, een lichte trui, een donkere trainingsbroek met 3 witte verticale strepen van het merk Adidas en zwarte sneakers. Hij zou een oranje mondmasker kunnen dragen.

Child Focus

"In principe sturen wij alleen maar berichten uit van verdwijningen tot en met 18 jaar. Is de verdwijning onrustwekkend afficheren we tot en met 25 jaar", reageert Child Focus-woordvoerder Stephan Smets. "Via de politie en het parket weten we dat deze verdwijning volledig buiten het normale valt."

Kastiop

Aan Kacper wordt gevraagd contact op te nemen met zijn familie en zijn naasten om hen gerust te stellen. Wie Kacper heeft gezien of weet waar hij verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de speurders op het gratis nummer 0800 30 30 0 of via Child Focus op het nummer 116 000.

Onder de naam Kastiop is Przybylski een bekende vlogger, die op zijn YouTube-kanaal onder meer gamingvideo's post.