Bebe Rexha reageert op roddels over plastische chirurgie

Bebe Rexha reageert op roddels over plastische chirurgie

De 29-jarige zangeres van de hit ‘Last hurrah' ontkent met klem dat ze plastische chirurgie heeft laten ondergaan. De laatste tijd kreeg ze dat verwijt immers vaak naar het hoofd geslingerd. “Nee, ik heb mijn poep niet ronder laten maken door een plastisch chirurg en ook aan mijn neus is niet gewerkt. Ik ben puur natuur. Als ik in de spiegel kijk, zie ik het meisje dat ik altijd heb gezien. Zij die beweren dat ik mijn achterwerk heb laten opvullen om mee te doen aan de Kardashiantrend, weten niet waarover ze spreken. Ik heb een echte Rexha-poep! Al mijn tantes hebben die. Die ronde vormen zijn een familietrekje”, lezen we in TV Familie.

Afwijking

Ook de roddel dat ze haar neus zou hebben laten versmallen, klopt niet. Dat zou overigens niet kunnen, want dan zou ze ademhalingsproblemen krijgen. “Ik heb een afwijking aan het septum, het tussenschot in mijn neus. Ik kan mijn neus dus niet laten versmallen, want dan zou ik geen lucht meer binnen krijgen”, klinkt het.

Borsten liften

Toch heeft Bebe absoluut niets tegen plastische chirurgie. Integendeel, mocht ze het nodig vinden, zou ze het zeker overwegen. “Wat niet is, kan nog komen. Want ik ben niet tégen schoonheidsoperaties. Echt, als mijn borsten ooit beginnen te hangen, zal ik ze zeker laten liften. Als dat mij helpt om me sexy te blijven voelen, waarom zou ik het dan niet doen?”, luidt het.