Barbie uit Oh Oh Cherso toont nieuwe looks. Herken jij ze nog?

Barbie uit Oh Oh Cherso toont nieuwe looks. Herken jij ze nog?

Barbie was zonder twijfel de meest opvallende figuur in 'Oh Oh Cherso'. Na haar deelname aan het realityprogramma kreeg ze nog twee kinderen maar uiteindelijk liep die relatie mis en ging het bergaf met de platinablonde en vuilgebekte Samantha. De moeder van twee kreeg te kampen met een depressie en drugsproblemen. Na een gedwongen opname van een halfjaar, verscheen ze afgelopen weekend weer op televisie.

Onherkenbaar 

Op het Nederlandse programma RTL Boulevard vertelde de Jong over haar nieuwe start in het leven. Zo speelde ze een tijdje geleden mee in in een videoclip van de Nederlandse zanger Jeffrey Lake. "Ik heb heel depressief geweest, maar dat half jaartje rust heeft mij goed gedaan. Ik ben nu weer mijzelf en ik kan weer voor de kinderen zorgen." Jammer genoeg waren de kijkers niet zo onder de indruk van haar mooie woorden en hadden ze nogal harde commentaar op haar nieuwe looks. "Barbie is onherkenbaar" en "Barbie lijkt wel 60" was de tendens op sociale media.

Niemand krijgt mij kapot

Barbie ligt er naar eigen niet wakker van dat mensen zo hard zijn voor haar nieuwe looks. "Ik heb aan de drugs gezeten dan word je er niet mooier op. Maar ik heb een nieuwe carrière in het verschiet, een nieuw huis en een nieuwe ik. Maar mensen zien je liever de afgrond ingaan, dan dat het goed met je gaat."