Ooglidcorrectie van Barbie is live te volgen via Instagram

Foto YouTube

Wie de strapatsen van de ‘Temptation Island’-deelnemers op de voet volgt, heeft het ongetwijfeld al gezien: plastische chirurgie die live gedeeld wordt met de volgers. Ook Samatha de Jong, beter bekend als Barbie uit ‘Oh oh Cherso’, springt op de kar. Haar fans kunnen live meevolgen hoe haar ooglidcorrectie verloopt.

De Jong maakte een aantal jaar geleden furore onder het pseudoniem Barbie tijdens de televisiereeks ‘Oh oh Cherso’. De realityster stak haar liefde voor plastische chirurgie nooit onder stoelen of banken. Zo liet ze eerder al haar borsten vergroten, haar lippen opspuiten, botox injecteren en haar vagina corrigeren. Nu kunnen fans live volgen hoe haar ooglidcorrectie verloopt.

D-day is 30 januari, wanneer Barbie opnieuw in de kliniek verwacht wordt. “Dinsdag 30 januari ondergaat Samantha haar ooglidcorrectie bij dokter Wouter Jurgens. De ingreep zal live worden gefilmd en is te zien op ons Instagram-kanaal. Kijk je mee?”, klinkt het op Instagram.

Bekende klanten

Het is wellicht geen toeval dat zowel Pommeline als ‘Tempataion Rosanne’ klant zijn in dezelfde kliniek. Zo liet Rosanna in juni nog haar borsten vergroten en passeert ze er regelmatig om haar lippen op te laten vullen. Pommeline ging er onder het mes om haar kont te laten vergroten.