Annelies uit 'Blind Getrouwd': "Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij"

Annelies uit 'Blind Getrouwd': "Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij"

Behalve positieve commentaren op haar passage in ‘Blind Getrouwd' zorgt de 29-jarige leerkracht uit Kessel-Lo bij sommige kijkers ook voor gefronste wenkbrauwen. Zo vinden sommige mensen dat ze te hard is voor Joris, of dat ze zich te weinig openstelt naar hem toe. Uiteraard is ‘Blind Getrouwd' nog steeds een experiment en is liefde geen exacte wetenschap.

Luisterend oor

Vorig jaar vertelde Annelies in de Metro-rubriek ‘Pendelaar van de week' dat ze geen open boek is voor iedereen, maar heel graag een luisterend oor is. “Ik kan probleemloos een hele avond naar iemand luisteren zonder dat ik zelf per se aan het woord moet komen. Wanneer iemand op dreef is, heeft hij of zij maar een paar vragen of een welgemikte stilte nodig om te blijven vertellen. En zo vliegt de tijd voorbij. Achteraf krijg ik vaak berichtjes om me te bedanken voor de fijne avond. (lacht) Dat is misschien ook de reden waarom buitenstaanders niet meteen in mijn hart kunnen kijken, dat privilege is enkel weggelegd voor mijn goede vriendinnen”, klonk het destijds.

Geluk delen

Bij de mensen die ze graag heeft, voelt ze zich het gelukkigst. En dat straalt ze dan ook op hen af. “Mijn open blik en mijn spontaniteit leveren mij heel veel complimenten op. Ik word heel gemakkelijk aangesproken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij. Mijn grootste geheim? Ik breng veel tijd door met de mensen die ik graag zie, want op die momenten ben ik het gelukkigst. Dat geluk straal ik uit en deel ik op die manier met anderen”, aldus Annelies.