Met deze opvallende trouwkostuums ben jij de man van de dag

Met deze opvallende trouwkostuums ben jij de man van de dag

Op de mooiste dag van je leven mag je al eens wat chiquer voor de dag komen. Je haar in de geknipte snit, je nagels vakkundig bijgevijld en je stresswallen volledig weggekomkommerd.

Maar het spreekwoord ‘de kleren maken de man' bestaat niet voor niets. Als trouwer mag je qua outfit gerust iets verder gaan dan je vader, nonkels en makkers. Al was het maar om later bij je nageslacht uit te pakken met je… pak. Want de fotografen zorgen ervoor dat je trouwkostuum voor eens en voor altijd vereeuwigd wordt.

Stilistisch kunstwerk

Elke man heeft een eigen stijl. Waar de een opteert voor een casual look, wil een ander het net iets sportiever pak of klassieker kostuum. Omdat je aanstaande je in dit geval waarschijnlijk niet zal willen helpen -je definitieve look moet namelijk een verrassing blijven tot de grote dag- komt alle hulp van pas. Een trouwpak kopen bij Suitsatsea.nl is in dat geval geen slechte beslissing, zij staan je bij met professioneel advies.

Zij hebben de nodige knowhow en creativiteit in huis om je om te toveren tot een stilistisch kunstwerk, volledig op maat gemaakt én gedesigned. Bovendien verwelkomt Suits at Sea je in hun ManCave, waar je met zicht op het water tussen het uitkiezen in kan ontspannen met technologisch vermaak. Mevrouw *vul hier je achternaam in* kan zelfs mee een kijkje komen nemen, of gewoon met haar vriendinnen gratis gaan relaxen in een wellnessoord.

Om je alvast op weg te zetten, droppen we hieronder enkele unieke meesterwerken van Suits at Sea die als trouwpak inspiratie kunnen dienen  voor de moderne bruidegom.

Trouwpak met Paisley print, voor de hipster die net iets hipper wil zijn dan de gemiddelde hipster.

 

Kostuum met bloemenprint, om alvast duidelijk te maken dat er op je trouwdag heel wat bloemetjes mogen buitengezet worden.

 

Modern designer trouwpak, voor de man die echt dé man wil zijn.

 

Denim kostuum, voor de die hard fans van jeans.

 

Trouwpak met luxe glans, voor de heren die glansrijk willen slagen in hun huwelijk.