YES. Kinepolis en StuBru brengen ‘Moulin Rouge’ en andere nilliesfilm terug naar de cinema

YES. Kinepolis en StuBru brengen ‘Moulin Rouge’ en andere nilliesfilm terug naar de cinema
Foto Unsplash

Voor tien dagen lang zal Kinepolis en StuBru film- en muziekliefhebbers op hun wenken bedienen met films uit het eerste decennium van deze eeuw. De films zijn niet alleen op cinematografisch vlak echte pareltjes, maar ook muziek is een rode draad doorheen de programmatie. Walk The Line focust op het woelige leven van Johnny Cash, The Simpsons Movie zorgde voor de monsterhit ‘Spider Pig’ en ‘Mamma Mia’, de ABBA-musical, behoeft maar weinig uitleg. Voor fans van de memes en van ogers staat ook ‘Shrek 2’ op de planning.

De actie loopt van 6 oktober tot en met 15 oktober in Kinepolis Gent, Kinepolis Antwerpen, Kinepolis Brussel, Kinepolis Leuven, Kinepolis Kortrijk, Kinepolis Brugge, Kinepolis Oostende en Kinepolis Hasselt. Het volledige programma vind je op de website van Kinepolis.

De comeback van Sam De Bruyn

Van 6 oktober tot en met 15 oktober presenteren Eva De Roo, Michèle Cuvelier en oud gezicht Sam De Bruyn live vanuit een virtuele studio, helemaal in het thema van de nillies. Tussen 18:00 en 19:00 kunnen luisteraars elke dag stemmen op dé soundtrack van de jaren nul.