Peter Van de Veire verlaat MNM: «Ik wou eigenlijk al eerder stoppen»

Peter Van de Veire verlaat MNM: «Ik wou eigenlijk al eerder stoppen»
VRT

Bommetje vanmorgen in ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. De presentator, die gisteren 50 jaar werd, stopt na 13 jaar bij MNM. Hij gaat zijn laatste show presenteren op 1 april 2022.

Julie Van den Steen

Nadat Peter de luisteraars bedankte voor al die jaren, bracht hij het jammerlijke nieuws. «Ik stop met ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM. Het is echt waar. Je gaat het niet geloven, het is op vrijdag 1 april 2022. Dan is het de laatste keer en ik hoop zo hard dat jullie er bij zullen zijn. Ik heb hier zo lang over nagedacht. Twee jaar geleden nam Julie Van den Steen afscheid van MNM. Ik wou toen al stoppen, maar ik wilde er uiteindelijk nog een paar jaar bij doen. Het is mooi geweest. Het was elke ochtend mooi en vanaf nu gaat het alleen maar mooier worden», zei hij.

Sportpaleis

Het goede nieuws is dat het een afscheid in stijl wordt. Op zaterdag 2 april staat Peter immers in het Sportpaleis om de luisteraars nog een allerlaatste keer te bedanken met een groot feest. Meer info daarover kan je vinden op Degrotepetervandeveiresportpaleisshow.be.