OMG! De eerste beelden van ‘De Bachelor’: «Ik ben hier serieus in de war aan het geraken» (video)

OMG! De eerste beelden van ‘De Bachelor’: «Ik ben hier serieus in de war aan het geraken» (video)
Play4

Nadat Fabrizio eerder een relatie had met Pommeline uit ‘Temptation Island’ en in 2020 samen was met Lotte Vanlingen, hoopt hij nu de ware te vinden via het programma ‘De Bachelor’. Vorig jaar deed Elke Clijsters hetzelfde en hoewel ze bij Ivan de liefde vond, duurde dat sprookje uiteindelijk maar enkele maanden.

Twijfels

In de teaser van ‘De Bachelor’ krijgen we al enkele deelneemsters te zien, maar er hangt ook al spanning in de lucht. «Het gesprek was echt vermoeiend», horen we een kandidate zeggen. «Ik ben hier serieus in de war aan het geraken. Wat was waar, wat was niet waar, wie is hier oprecht?», vertelt Fabrizio.

Sterke vrouw

De 29-jarige tattoo artist liet eerder al ontvallen dat zijn laatste relatie, die met Lotte, tot een einde kwam door zijn eigen beslissing. «Lotte is een fantastische vrouw en we hadden een leuke relatie. Maar ik miste een beetje steun en geloof in mij. Dus heb ik de keuze gemaakt om alleen verder te gaan», klonk het. Hij weet overigens perfect wat hij wil. «Iemand die heel sterk in haar schoenen staat en mij 1.000 procent steunt in alles wat ik doe», besluit hij.

Hieronder een foto van zijn ex-vriendin Lotte: