Miss België Chayenne van Aarle over haar liefdesleven: «Mannen maken geen kans bij mij»

Miss België Chayenne van Aarle over haar liefdesleven: «Mannen maken geen kans bij mij»
Belga / Kurt Desplenter

Het was voor haar een complete verrassing, maar toch kreeg Chayenne van Aarle afgelopen zaterdag het felbegeerde ‘Miss België’-kroontje. «Tot de finale heb ik de verkiezing vooral als een lange vakantie met vriendinnen beleefd. Ik zag mezelf helemaal niet als favoriete. Maar ik weet: door hard te werken, kan je je doelen bereiken. Die levensles heb ik van mijn ouders meegekregen», vertelt ze in TV Familie.

Eerlijkheid

Naast werken vindt Chayenne het heel belangrijk om zich niet anders voor te doen dan ze is. «Wel, ik heb geleerd om altijd mezelf te blijven en nooit de dikke nek uit te hangen. Uiteindelijk is iedereen gelijk. Wat vanbinnen zit, is belangrijk. Daarom gebruik ik geen filters op Instagram en zo. Die tonen niet de realiteit. Het lijkt tegenwoordig zo normaal om je gezicht te fotoshoppen en da’s jammer. Zo belieg je anderen én jezelf», klinkt het.

Geen relatie

De 23-jarige brunette mag dan wel de mooiste vrouw van het land zijn, haar prins op het witte paard heeft ze nog niet gevonden. En dat mag voor haar nog wel een tijdje zo blijven. «Ik denk dat ik nog wel even met mezelf in een relatie blijf. Een vriend? Dat hoeft zeker niet voor mijn dertigste. Ik ben een happy single en helemaal niet op zoek. Ik focus nu op mezelf. Mannen hoeven zelfs niets te proberen. Ze maken geen kans», besluit ze.