Madonna choqueert met foto’s waarop tepel te zien is: «Heb een beetje zelfrespect!»

Madonna choqueert met foto’s waarop tepel te zien is: «Heb een beetje zelfrespect!»
AFP / Ben Stansall

De 63-jarige zangeres deelde woensdagavond tien foto’s waarop ze op, naast en onder haar bed poseert. Boven haar bed hangt een beeldje van een engel. «Engel die over me waakt», schrijft ze erbij. Op de foto’s draagt ze behoorlijke pikante lingerie en op sommige foto’s ontbloot ze zelfs haar tepel, iets wat door Instagram doorgaans niet getolereerd wordt.

Complimenten en verontwaardiging

Ze kreeg van verschillende mensen complimenten zoals «Je bent de knapste vrouw ter wereld en je weet het», «Perfectie, zoals altijd», en «Prachtig», maar de meesten vinden dat ze overdrijft met haar uitdagende poses. «Waarom, schat, waarom? Je bent beter dan dit», «Hier komt de Instagrampolitie», «Een beetje zelfrespect zou op jouw leeftijd niet misstaan», «Wat is er met jou gebeurd?», «In plaats van dergelijke absurde foto’s te plaatsen, zou je beter wat kwaliteitsvolle muziek maken zoals je vroeger deed», en «Je kinderen zullen trots op je zijn...», lezen we onder meer in de duizenden reacties.

UPDATE: Intussen werden de tepelfoto’s door Instagram verwijderd, maar op Twitter doen ze nog wel de ronde. Madonna deelde dezelfde fotoreeks wel opnieuw, maar deze keer censureerde ze haar tepels.