Jana heeft spijt van haar beslissing in ‘Blind Getrouwd’: «Ik wou het nog wel proberen»

Jana heeft spijt van haar beslissing in ‘Blind Getrouwd’: «Ik wou het nog wel proberen»
VTM

Tijdens hun beslissingsmoment liet Jana de keuze aan Christiaan. De 29-jarige kleuterjuf zou zijn beslissing volgen, of die nu positief of negatief was. De 28-jarige spoedverpleegkundige koos ervoor om niet bij elkaar te blijven, en dus haalde Jana haar ‘nee’-brief boven.

Charmeoffensief

De opnames dateren van enkele maanden geleden en intussen konden Jana en Christiaan hun leven verderzetten zonder filmploeg in hun buurt. En jawel, dag na dag sloop de twijfel binnen bij Jana. «Kijk, ik ga eerlijk zijn. Ik sta open om opnieuw te daten, maar dan alleen als het met Christiaan is. Ik ben volop bezig met een charmeoffensief. Ik zie nu in dat we een goeie match hebben, dat de experts het bij het rechte eind hadden. Ik kreeg gewoon meer en meer spijt van onze beslissing. Na het beslissingsmoment heb ik dagenlang geweend en kreeg ik Christiaan niet uit mijn gedachten. Als hij iets op Instagram plaatste, moest ik het meteen gezien hebben. Dat was niet normaal voor iemand die net ‘gescheiden’ was, hé? Ik denk wel dat ik iets verder sta met mijn gevoel dan hij. Hij had het al een plaats gegeven. Maar ondertussen spreken we af en toe nog eens met elkaar af. We zien dan wel waar het ons brengt, hé. Voorlopig zijn we ook nog niet officieel gescheiden, dus ik ga gewoon opnieuw - volop voor mijn man», klinkt het in Dag Allemaal.

Kwetsbaar opgesteld

Wat een rollercoaster, zeg! Maar de afgelopen dagen is de situatie wéér veranderd. Jana heeft inderdaad geprobeerd om iets te forceren, maar tevergeefs, zo onthult ze in Showbits (Het Laatste Nieuws). «Ik zal mijn eerlijke zelve maar volhouden. Ik heb mezelf de voorbije weken heel open en kwetsbaar opgesteld, maar we hebben een paar dagen geleden - Christiaan vooral - samen besloten dat het toch niets meer zal worden op romantisch vlak. Nee, we gaan als goede vrienden verder. Het is heel recent en het ligt nog heel gevoelig bij mij omdat ik het nog wel wou proberen. Dus het is extra moeilijk voor mij. Maar ja, ik respecteer nog altijd zijn ‘nee’. Hij is heel eerlijk en duidelijk en dat apprecieer ik. En dan hoop ik dat wij gewoon als heel goede vrienden kunnen doorgaan, want het is iets zot dat we hebben meegemaakt», besluit ze.