Jana uit ‘Blind Getrouwd’ blikt terug op eerste keer seks met Christiaan: «Schattig moment, maar...»

Jana uit ‘Blind Getrouwd’ blikt terug op eerste keer seks met Christiaan: «Schattig moment, maar...»
VTM

Het was een kwestie van tijd vooraleer Jana en Christiaan elkaar ook op lichamelijk vlak beter zouden leren kennen. Het gesprek met seksuoloog Wim Slabbinck duwde hen alvast in de goede richting en Christiaan kopte de voorzet binnen. «Kort na het gesprek met Wim heb ik na een gezellige avond thuis het initiatief genomen. Alle elementen waren aanwezig om de volgende stap te zetten: verlangen, aantrekkingskracht, wederzijds respect en vertrouwen... Jana is alles wat ik op fysiek vlak zoek in een vrouw: knap en sportief. We waren er allebei klaar voor. Voor ons was het geen grote stap, al was ik best onzeker. Het is fijn om daarin samen te groeien. We waren niet dolverliefd, maar we waren benieuwd of intimiteit ons zou helpen om verliefd te worden», vertelt de 28-jarige spoedverpleegkundige in Story.

Logisch gevolg

Ook voor Jana was het juiste moment aangebroken. «Intiem zijn is een logisch gevolg als je kust en knuffelt. Als pril koppel is het normaal dat je op een bepaald moment een stap verder gaat. Seks is een belangrijk aspect van een relatie. Zonder het advies van Wim zou het ook gebeurd zijn, maar zijn duwtje in de rug was welkom», klinkt het.

Complimenten

De 29-jarige kleuterjuf kijkt met een goed gevoel terug op hun eerste sekservaring. «Ik ben niet zo snel tot over mijn oren verliefd, maar ik had een grote interesse in Christiaan. Door te gaan samenwonen groeide dat gevoel nog meer, ik voelde me soms een puber. Ja, het begon te kriebelen. Als je zo’n intieme stap zet, vind je elkaar aantrekkelijk, hé. Het was een grappig en schattig moment, maar wel wat onwennig. Ik ben nooit honderd procent zeker over mezelf, maar het helpt dat Christiaan veel complimenten geeft. Bij hem valt die onzekerheid stilaan weg», besluit ze.