Hoogzwangere Nathalie Meskens toont bolle buik: «Hij kan nu elk moment komen» (foto)

Hoogzwangere Nathalie Meskens toont bolle buik: «Hij kan nu elk moment komen» (foto)
Instagram / @nathaliemeskensofficial

Momenteel is Nathalie Meskens mama van één kindje, een dochtertje dat luistert naar de naam Lima en vorig jaar in maart geboren werd. Heel binnenkort komt daar een kindje bij, want ze is uitgerekend voor (begin) september en staat nu écht op het punt om te bevallen.

Benieuwd

De 39-jarige ‘Gina & Chantal’-actrice maakte een laatste foto van haar buik en deelde hem op Instagram. «Waarschijnlijk mijn laatste post met de kleine prins nog in mijn buik. Hij kan nu elk moment komen. Wat is dit spannend! Zo benieuwd om hem in het echt te zien, zo benieuwd naar zijn geur, de kleur van zijn haar en ogen, dat kleine mondje aan de borst, de geluidjes die hij maakt, die kleine teentjes. Zo benieuwd naar de reactie van zijn zusje, zo benieuwd naar hoe het is om mama van twee te zijn. Tot binnenkort lieverds en voor de andere mama’s die op het punt staan om te bevallen: succes en geniet van het meest intense moment uit je leven!», schrijft ze erbij.

Complimenten

Haar volgers zijn erg enthousiast en wensen haar veel succes toe met de bevalling. «Wauw, wat een mooie buik zeg!», «Je ziet er stralend uit», «De laatste loodjes wegen het zwaarst. Komt goed! Binnenkort met vier. Veel succes met de bevalling», en «Veel succes en geniet», lezen we onder meer in de reacties.