Fans van Jessica Simpson maken zich zorgen na foto: «Dit is niet meer gezond!»

Fans van Jessica Simpson maken zich zorgen na foto: «Dit is niet meer gezond!»
Instagram / @jessicasimpson

Jessica Simpson heeft voor commotie gezorgd met een foto waarop ze perfect past in een jasje uit haar tienerjaren. «Ik heb mijn cheerleadervestje uit het tweede middelbaar teruggevonden», glundert ze erbij. De 42-jarige zangeres maakte er geen geheim van dat ze tijdens haar drie zwangerschappen behoorlijk wat bijkwam en er achteraf alles aan deed om die overtollige kilo’s kwijt te raken. De laatste maanden gaat ze wel héél ver wat dat afvallen betreft.

Bezorgdheid

Op de bewuste foto krijgt ze nu heel wat bezorgde reacties van haar volgers. «Wat is er de afgelopen maanden gebeurd? Er klopt hier iets niet», «Wat heb je jezelf in godsnaam aangedaan?», «Dit is niet meer gezond!», «Ze lijkt niet meer op zichzelf, zo erg!», «Is alles oké met haar? Ze lijkt nog steeds af te vallen en draagt vaak losse kleren. Ik hoop dat ik het fout heb», en «Ik ben vrij zeker dat het niet gezond is om in je kleren van het tweede middelbaar te passen. Je bent nu een vrouw», wordt er onder meer gereageerd.

Verdediging

Anderen nemen het dan weer op voor haar. «De negatieve reacties zijn behoorlijk grof. Schaam jullie, mensen», en «Je ziet er zoals altijd prachtig uit. Negeer de haters, ze zijn gewoon jaloers», klinkt het ook.