Jessica Simpson durft eindelijk weer in bikini te poseren: «Nooit gedacht dat ik het nog zou kunnen» (foto)

Jessica Simpson durft eindelijk weer in bikini te poseren: «Nooit gedacht dat ik het nog zou kunnen» (foto)
Instagram / @jessicasimpson

Jessica Simpson heeft een openhartig bericht gedeeld waarin ze toegeeft dat ze nu pas echt weer durft buiten te komen in bikini. De bekende zangeres heeft drie kinderen - dochters Maxwell Drew (9) en Birdie Mae (3), en zoon Ace Knute (8) - en kwam de afgelopen jaren behoorlijk wat bij door die zwangerschappen.

Zelfliefde

Na lang werken aan haar lichaam is ze nu op een punt gekomen waarop ze terug vol zelfvertrouwen haar lichaam durft te tonen. «Ik ben tot drie keer toe zo’n 45 kilogram bijgekomen en weer kwijtgespeeld. Ik had dus nooit gedacht dat ik het nog zou kunnen, maar eindelijk ga ik in bikini op spring break! Hard werk, doorzettingsvermogen en zelfliefde. Ik genoot vandaag van een stevige, trotse huilbui», schrijft ze op Instagram.

Respect

Haar volgers bewonderen haar voor haar oprechtheid en volharding. «Prachtige prestatie, niet enkel het gewicht, maar ook het zelfvertrouwen. Mooi om te zien! En je ziet er fantastisch uit», «Ik probeer het babygewicht er af te krijgen, maar hij is al bijna drie jaar. Grote inspiratie», en «Je kan dragen wat je wil, ongeacht hoe je eruitziet. Iedereen is mooi», wordt er onder meer gereageerd.