Elke Vanelderen (ex van Regi) heeft nieuwe vriend en deelt foto van hun tweetjes: «Blij voor jou!»

Elke Vanelderen (ex van Regi) heeft nieuwe vriend en deelt foto van hun tweetjes: «Blij voor jou!»
Instagram / @elkevanelderen

Negen jaar lang waren Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen getrouwd, maar begin 2021 beslisten ze om uit elkaar te gaan. Een concrete reden van de breuk werd niet meegegeven, maar Regi gaf wel toe dat hij een carrièreman is, «met alle gevolgen van dien». «Ook in mijn liefdesleven sta ik achter mijn gemaakte keuzes. Ik ben iemand bij wie veel moet wijken voor de job. Als ik het opnieuw zou doen, zou ik het me misschien anders voornemen, maar de uitkomst zou waarschijnlijk dezelfde zijn. Dat is de aard van het beestje: er is gewoon héél veel liefde voor muziek. Met alle gevolgen van dien voor mijn privéleven. Niet dat álles moet wijken voor muziek. Zo erg is het niet. Anders had ik niet zo lang een relatie gehad», vertelde hij destijds in Het Laatste Nieuws.

Gegund

Intussen heeft Elke een nieuwe man aan haar zijde. Het gaat om ene Tom, die ook uit Limburg komt. De 44-jarige presentatrice deelde een prachtig kiekje van hun tweetjes op Instagram. «Mine», schrijft ze erbij, aangevuld met twee hartjes. Haar volgers reageren overenthousiast. «Proficiat, Elke. Het is je echt gegund», «Geniet ervan en veel geluk samen», «Blij voor jou!», en «Proficiat! Iemand die meer tijd voor je heeft!», klinkt het onder meer in de reacties.

Open voor de liefde

Voor zover we weten is Regi nog steeds vrijgezel. Eind augustus gaf de 46-jarige dj en man achter Milk Inc. wel aan dat hij weer openstaat voor de liefde. «Helaas heb ik op dit moment geen tijd. Sorry, dat gaat gewoon niet! Dus vrouwen, als je een date wil met mij: ergens na 22 oktober, na mijn concert in het Sportpaleis, kan het eindelijk», zei hij toen in Dag Allemaal.