Is dit het grote geheim dat ‘Temptation’-Nico aan Donna gaat opbiechten?

Is dit het grote geheim dat ‘Temptation’-Nico aan Donna gaat opbiechten?
Play5

De vorige aflevering van ‘Temptation Island’ eindigde met een gigantische cliffhanger. Nadat Donna tijdens de kampvuurbeelden haar eerste beeld te zien kreeg, was het moment aangebroken waarop we eindelijk te weten zouden komen wat Nico gaat opbiechten. Jammer genoeg stopte de aflevering daar, tot grote frustratie van heel wat kijkers.

Opvallend gesprek met Presley

Tijdens een gesprek met verleidster Presley gaf Nico immers toe dat hij iets verkeerd gedaan had. «Ik vraag me af waarom ik het heb gedaan. Is er iets mis met mijn huidige relatie? Ik had niet gedacht dat ik het zo op televisie zou brengen naar mijn vriendin toe. Ik wilde het achteraf brengen, uit respect naar haar toe», klonk het. Meer kwamen we niet te weten.

Andere vrouw

Sindsdien wordt er op sociale media heel wat gespeculeerd. LoveReality beweert het geheim echter te kennen. Ze vernamen uit betrouwbare bron dat Nico tijdens zijn relatie met Donna een andere vrouw heeft gekust. Dat is volgens hen dus het grote geheim dat hij in het tweede kampvuurbeeld van Donna gaat opbiechten aan haar.

Temptation Island: Love or Leave’ is elke vrijdag om 20.35u te bekijken op Play5.