Amber uit ‘Boer zkt Vrouw’ had nog nooit een relatie: «Het is niet zo dat ik nog nooit intiem was»

Amber uit ‘Boer zkt Vrouw’ had nog nooit een relatie: «Het is niet zo dat ik nog nooit intiem was»
VTM

Nu Bapke en Valerie vertrokken zijn, strijden enkel nog Amber en Titjana voor het hart van William. Volgens Amber veranderde de sfeer behoorlijk vanaf het moment dat ze nog maar met twee waren. «Zodra ik alleen met Titjana overbleef, voelde het anders. Het werd serieuzer. Ik weet niet of Titjana altijd eerlijk was, want ik ken haar alleen van onze groepsmomenten. Ik had geen ruzie met haar, maar ik trok meer op met Valerie en Bapke, we zaten meer op dezelfde golflengte. En wat ik ook niet onbelangrijk vind: hoe langer we op de ranch zaten, hoe meer ik openbloeide. Daar ben ik zo blij om», vertelt ze in Story.

Voorkeur

De 22-jarige studente kreeg van William te horen dat hij waarschijnlijk voor haar zou kiezen. Het ziet er dus erg goed uit voor haar. «Dat is natuurlijk heel leuk om te horen. Na onze 24uur-date in de tipi was onze band al goed, maar ik wist ook dat hij zich fysiek aangetrokken voelde tot Titjana. Het was zijn volste recht om uit te zoeken of zij iets voor hem was. Ik had lang geen idee naar wie zijn voorkeur ging. Na ons bezoekje aan de kermis zijn we nog dichter naar elkaar toegegroeid. Ik koos bewust voor een actieve date, weg van de ranch», klinkt het.

Niet kieskeurig

Amber ziet er goed uit en is de sympathie zelve. Toch heeft ze nog nooit écht een vriendje gehad. «Mijn papa vraagt zich ook af waarom ik nog niemand ben tegengekomen (lacht). Ach, het moet de juiste zijn, voor minder wil ik niet gaan. Het is niet zo dat ik nog nooit intiem was, maar een echte relatie had ik nog nooit. Ik krijg nu veel berichten via Instagram, maar dat vind ik geen goede manier om iemand te leren kennen. Ik vind mezelf niet kieskeurig of moeilijk, maar als ik niet snel een klik heb, blijft het bij vriendschap. Bij William voelde ik die klik wel, ik was heel benieuwd om hem beter te leren kennen. Mijn eerste date met hem in de tipi, zonder camera’s, was daar ideaal voor. Ik ben in ieder geval klaar voor een serieuze relatie, ik ben niet op zoek naar een flirt», besluit ze.