BIZAR. Man heeft 100 erecties per dag, vriendin: «Ik heb geen rust meer»

BIZAR. Man heeft 100 erecties per dag, vriendin: «Ik heb geen rust meer»
Foto Unsplash

De 31-jarige Vikki Browns en de 39-jarige Lucas Martins liepen elkaar tegen het lijf in een supermarkt en het was liefde op het eerste zicht. Hun relatie is op z’n minst gezegd passioneel. Lucas kan op elk moment van de dag immers een erectie krijgen, zegt Vikki aan Metro UK. «We kunnen een heel normaal gesprek hebben en dan plots, een erectie. Het kan gebeuren in de winkel, op restaurant,… Overal», verduidelijkt Vikki.

Verboden vrucht

Lucas passeerde al eens langs een dokter voor een check-up, maar die kan niks abnormaal vaststellen. «Ik heb dit ook nog nooit meegemaakt», zegt Lucas. «Vikki is gewoon een godin, ze moet nog maar naar me kijken en ik krijg er al honger van. Ze is als het ware een verboden vrucht en ik moet haar gewoon kunnen opeten.»

In het begin van hun passionele relatie kon Vikki er nog goed mee omgaan, maar nu «staan de erecties van Lucas vaak in de weg van mijn afspraken en huishoudelijke taken». Ze wil daarom graag weten of er nog andere mensen rondlopen met dit probleem. «We hebben geen rust meer.»