BIZAR. Britney Spears in de wolken met eigen aankoop van iPad: «Een mijlpaal!» (video)

BIZAR. Britney Spears in de wolken met eigen aankoop van iPad: «Een mijlpaal!» (video)
Instagram / @britneyspears

De 39-jarige zangeres noemde haar aankoop op Instagram een «mijlpaal». «Mijn leven ziet er anders uit met een iPad... Ik heb er nog nooit één gehad!!!»

In een bijhorende video vertelt de Grammy-winnares aan haar volgers: «Ok mensen, schitterend nieuws: ik heb vandaag mijn eerste iPad gekocht. Ik had mijn haar gedaan en werkte in de tuin. Toen ik de keuken binnenging zag ik mijn bestelling: een gloednieuwe iPad.»

«Ik heb altijd een kleine gsm gehad, maar nu ik die iPad in mijn handen heb voelt het alsof mijn leven een nieuwe wending gekregen heeft. Ik ben zo blij!»

Voogdij

Britney Spears staat al dertien jaar lang onder voogdij van haar vader Jamie Spears, die de controle heeft over de financiën, medische zorg en carrière van zijn wereldberoemde dochter. Die voogdij werd opgelegd na een reeks persoonlijke incidenten die zich voor het oog van de media hebben afgespeeld.

Britney is onlangs een procedure gestart om dat bewindvoerderschap te beëindigen en haar vader te laten vervangen door een onafhankelijk accountant. Jamie Spears liet vorige week echter nog verstaan dat hij niet van plan is om zijn rol als bewindvoerder zonder slag of stoot op te geven.