OH NO! Nieuwe James Bondfilm opnieuw uitgesteld

De geruchten gingen al een tijdje, en nu heeft filmstudio MGM bevestigd dat James Bond-film 'No Time To Die' inderdaad pas later dit jaar te zien is. De eerder al uitgestelde première stond gepland voor 2 april dit jaar, maar de planning is nu dat de film vanaf 8 oktober 2021 in de bioscopen te zien is.
door
camille.van.puymbroeck
Leestijd 1 min.

De 25ste film over 007 stond oorspronkelijk gepland voor november 2019, maar werd uitgesteld tot februari 2020 en later naar april 2020. De aanvankelijke regisseur Danny Boyle verliet tussentijds namelijk het project. De release in april 2020 werd vanwege de coronapandemie al meerdere malen uitgesteld omdat filmhuizen over de hele wereld moesten sluiten.

'No Time To Die'

In de film lijkt de Britse geheim agent zijn turbulente leven achter zich te hebben gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. 'No Time To Die' is de laatste Bond met Daniel Craig in de rol van de geheim agent.