STAYCATION. In deze hotels moet je zijn voor een verblijf met diner op de kamer

diner
Instagram / @augustantwerp

“Oost, West, thuis best”, wordt er wel eens gezegd. Maar nadat onze thuis sinds enkele maanden noodgedwongen ook onze werkplek, (online) vergaderruimte, aula en fitness is geworden, kan het wel eens deugd doen om er nog eens tussenuit te gaan. Verschillende hotels in ons land zorgen voor de ideale oplossing en bieden een staycation aan, inclusief diner op de kamer. Pak je koffer en geniet van een heerlijke getaway. Hier moet je zijn:

august – Antwerpen

Voor een culinair weekendje weg moet je bij august in Antwerpen zijn. Het restaurant kreeg vorig jaar een nog 15/20 als ‘nieuwkomer van het jaar’ van Gault & Millau. In coronatijden bieden ze verschillende formules aan met champagne, wellness, een viergangenmenu en ontbijt inbegrepen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door August (@augustantwerp)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door August (@augustantwerp)

Carbon Hotel – Genk

De staycation-formule van Carbon Hotel in Genk zal je vast en zeker bekoren. Je wordt verwend met een diner op de kamer, waar een gedekte tafel voor je klaarstaat. De ideale plek voor wie nood heeft aan een romantische tête-à-tête!

Dukes’ Palace – Brugge

Voor een stijlvolle getaway kan je in Brugge terecht bij Dukes’ Palace. Het hotel voorziet op bestelling een “dinner in a box” met koude gerechten voor op je kamer. Er is keuze uit een aperitiefbox, culinaire foodbox, feestelijke foodbox of een assortiment fijne kazen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Hotel & Resto Dukes Palace (@hoteldukespalace)