WOW! Ook België krijgt een drijvende cinema en jij kan erbij zijn

WOW! Ook België krijgt een drijvende cinema en jij kan erbij zijn
Foto Unsplash

Een cinema op het water, het klinkt haast te goed om waar te zijn. Toch konden Parijzenaars er deze zomer al van genieten en nu strijkt het concept ook neer in België, meer bepaald in de provincie Namen. Op 4 oktober kunnen kijklustigen er genieten van een vertoning van de documentaire ‘HOME’ van Yann Arthus-Bertrand.

De voorstelling vindt plaats in het kader van het Festival International du Film Francophone de Namur. Het festival zelf (van 2 tot 9 oktober) is al de moeite waard, maar één evenement in het bijzonder trok onze aandacht.

Winactie

De nautische basis The Flow by Charlie’s Club in Jambes is namelijk een van de partners van het festival en ter ere daarvan wordt er op 4 oktober een drijvende cinemavoorstelling georganiseerd. Gasten zijn welkom vanaf 18.30 uur en de vertoning van ‘HOME’ begint om 20 uur. De documentaire staat in het teken van de klimaatopwarming en benadrukt hoe weinig tijd we als mensheid nog hebben om de zaken recht te zetten en een totale catastrofe te vermijden. Tickets voor de voorstelling zijn, mits reservatie, gratis, maar helaas is het evenement al uitverkocht. Gelukkig houdt The Flow by Charlie’s Club een wedstrijd op haar sociale media om enkele geluksvogels toch nog de kans te geven om erbij te zijn. Meedoen is de boodschap!

View this post on Instagram

Cinéma Flottant – Remportez vos places ! 🎬 The Flow vous invite à la première séance cinéma sur la Meuse ce dimanche 04 octobre dès 18h30. Pour assister à cette expérience inédite : – Suivre la page The_flow_namur – Mentionnez sous cette publication la personne que vous inviterez pour partager ce moment. Veillez à bien remplir ces 2 critères pour être peut-être sélectionné. 🍀 Une seule participation par personne sera prise en compte, mais doublez vos chances sur notre page FB: the Flow by Charlie's Club Fin du concours ce mercredi 30 septembre à 18h. Annonce des résultats dans la soirée. #cinema #flottant #cinemaflottant #concours #theflow #theflownamur #namur

A post shared by Stand Up Paddle Club Namur (@the_flow_namur) on