Julie Vermeire ruilt de dansvloer in voor de werkvloer met stage bij VIER

Julie Vermeire
Instagram/julievermeire

Julie Vermeire walst door het medialandschap: na haar overwinning in het VIER-programma ‘Dancing with the stars’ heeft ze nu ook een stage bij de zender te pakken gekregen. Haar vlotte moves hebben met die nieuwe carrièrekans echter weinig te maken.

Afgelopen zondag kende de danswedstrijd ‘Dancing with the stars’ haar ontknoping. In een spannende finale was het uiteindelijk Julie Vermeire die ten koste van medefinaliste Kelly Pfaff aan het langste eind trok. Voor de eenentwintigjarige betekent dat niet noodzakelijk het einde van haar TV-carrière – althans achter de schermen -, want binnenkort start ze een stage bij SBS, het moederhuis van televisiezenders VIER, VIJF en ZES. Dit doet ze in het kader van haar studies Media en Entertainment Business.

Leuk toeval

De stageplek volgt dus logischerwijze uit haar studierichting, en niet uit haar overwinning. “Al is het wel mooi meegenomen dat ik nu zoveel mensen die ik bij ‘Dancing with the stars’ heb leren kennen, kan terugzien”, aldus Julie. Tijdens haar stageperiode zal ze onder meer mogen meewerken aan de voorjaarspresentatie van VIER, VIJF en ZES. Voorlopig blijft Julie dus uit de spotlights, en ook concrete plannen om opnieuw voor publiek te dansen zijn er nog niet. “Eerst die stage tot een goed einde brengen”, klinkt het.