Siska Schoeters en Ella Leyers poseren voor Belgisch lingeriemerk

Instagram / @siskaschoeters / @ella.leyers

Radio 2-presentatrice Siska Schoeters en actrice Ella Leyers hebben op Instagram enkele foto’s gedeeld waarin ze te bewonderen zijn in Belgische lingerie. Dat deden ze naar aanleiding van de honderdste verjaardag van het bedrijf.

Dit jaar viert het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde zijn honderdste verjaardag. Om dat te vieren, deden ze een professionele fotoshoot met enkele bekende Vlamingen in lingerie van PrimaDonna. Onder meer Siska Schoeters, Ella Leyers en haar zus Dorien stemden daarmee in.

Standbeeld

Siska (37) is erg tevreden met het resultaat, zo schrijft ze op Instagram. “Kijk. Lach. Leef en heb lief. Geef liefde en aanvaard liefde. Aanvaard je lijf. Het is wat het is. Je moet het ermee doen, dus kan je er maar beter gewoon blij mee zijn. Het mijne heeft 2 kinders gedragen, gebaard en gezoogd. Het verdient een standbeeld. Of een schoon stuk lingerie”, klinkt het.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.

Chauvinisme

Ook Ella (31) is in de wolken met haar shoot, die ze samen met haar nicht Aude en zus Dorien deed. “It’s a family affair! Mijn nicht Aude, zus Dorien en ik in Prima Donna. Het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde bestaat 100 jaar en daar mogen we best trots op zijn! When I say ‘chauvi’, y’all say ‘nisme’! ‘CHAUVI!’”, schrijft ze.

Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken.